» » » Молитва від пристріту, псування і зла позбавить вас від нещастя

Молитва від пристріту, псування і зла позбавить вас від нещастя

Фото - молитва від пристріту і псування

Підготовка до молитви від псування

Зміст:

У житті кожної людини трапляється так, що невдачі йдуть одна за одною, і в силу різних обставин люди схильні вважати, що виною цьому негативні магічні дії. При цьому кожна людина знає, що дуже сильним зброєю від негативного впливу є молитва, а молитва від пристріту і псування допоможе не тільки захиститися, але в деяких випадках і позбутися він псування без проведення будь-яких ритуалів і обрядів.

Сила молитви та її значення в житті людини

Фото - молитва від пристріту і псування

Сила молитви

Молитва не може нашкодити людині, тому навіть якщо псування не була наведена і ніхто людини на згладжував, то шкоди від такої молитви ніякого не буде, на відміну від повноцінного обряду зняття порчі, який може привернути до людини негативний вплив, спрямоване навіть не на нього. Молитва чудово зміцнює духовні сили людини, дає йому якусь внутрішню впевненість і віру в краще. Якщо підбирати молитву для зняття псування або пристріту з тієї сфери, де людину переслідують невдачі і негатив, то можна тільки посилити силу впливу позитивної енергії на цю сферу.

Далеко не завжди в нашому житті все йде по задуманому нами планом, а іноді трапляється й так, що за крок до очікуваного успіху все валиться і розбивається на дрібні шматочки. В такі хвилини кожна людина замислюється, а не зурочили його, адже досі все йшло так добре, і швидше за все хтось просто позаздрив, що і стало причиною пристріту або навіть навмисного наведення псування. Найчастіше в такі хвилини людини долає забобонний страх, який тільки посилює негативний вплив і дозволяє магічного впливу брати верх над людиною. Але є дуже дієва зброя проти всякого негативу і це найпростіша молитва.

В цілому ж духовний світ припускає, що людина буде молитися кожен день і тим самим посилювати свою силу в духовному світі. Згідно з Писанням, людина повинна перебувати у молитві постійно, тобто безупинно молитися і дякувати Господа і всіх Святих, за те,що є у нього в житті, за свої успіхи і зелену дорогу, а також просити про те, чого потребує людина й захист від злих сил в першу чергу. Адже також сказано, що просіть і отримаєте. І все ж більшість людей просто забувають про силу молитви і просто нехтують можливістю бути щасливими.

Захист від пристріту і псування молитвою

Фото - молитва від зла і псування

Обереги для захисту від зла і псування

У щоденній життєдіяльності людина взаємодіє з десятками, а то й сотнями людей, які володіють різною енергетикою, у тому числі й негативною. Взаємодія людей і базується на взаємодії їх енергетик. Непорозуміння, заздрість або просто злість часто виливаються сплеском негативу у бік певної людини, який порушує енергетичну стабільність людини і згубно впливає на його стан здоров'я, стосунки з людьми, зокрема з близькими, різні сфери його діяльності. Такий негативний вплив часто називається пристрітом, від якого можна захиститися. Цілеспрямоване ж негативний вплив або вплив на людину називається псуванням і передбачає проведення певних ритуалів, які порушують енергетику людина, його звичний ритм життя і результати його життєдіяльності. Псування наводиться на певну сферу - сім'ю, здоров'я, роботу і т. д. Позбутися від цих станів допоможе молитва від пристріту і псування.

Основний або найдієвішою молитвою від пристріту і псування вважається молитва «Живий у допомозі вишнього», яку часто ще називають «Живі допомоги». Дана молитва представлена навіть в Біблії у псалмі 90, тому ніякої шкоди від неї точно не буде.

Молитва «Живі допомоги»:

Фото - молитва від пристріту і псування

Молитва від псування зі свічками

Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає, каже Господу:

Охороно моя та захист мій, Бог мій, я надіюсь на нього»! Він позбавить тебе від сітки ловця і від моровиці згубної. Пір'ям своїми осінить тебе, і під крильми Його будеш у безпеці - щит і огородження - істина Його. Не бійся нічних жахів, стріли, що летить удень, виразки, ходить у темряві, зарази, спустошливої опівночі. Попадають біля тебе тисяча, і десять тисяч праворуч тебе, а до тебе не наблизиться. Тільки дивитися будеш очима своїми і побачиш відплата грішників. Бо ти сказав: «Господь - надія моя», і Всевишнього ти обрав притулком своїм. Не трапиться тобі зло і виразка не наблизиться до оселі твоєї, бо ангелам своїм накаже про тебе - охороняти тебе на всіх путях твоїх. На руках понесуть тебе і непреткнешься об камінь ногою своєю. На гаспида і василіска наступиши, топтати будеш лева і дракона. За те, що він полюбив мене, визволю його, захищу його, бо він пізнав моє ім'я. Покличе мене, і почую його, з ним у скорботі, визволю його і прославлю його, долготою днів насыщу його і явлю йому спасіння моє.

Якщо людина знає напевно, що псування була наведена чи є пристріт, то молитва читається 12 разів. Ця молитва в обов'язковому порядку читається перед обрядом зняття порчі.

Захист молитвою від заздрості

Фото - молитва від пристріту і псування

Молитва від пристріту і псування

Молитва від зла і псування здатна не тільки позбавити від негативного впливу, але як вже говорилося вище. і захистити від нього. Самим поширеним ритуалом з молитвою є захист від заздрості, адже саме заздрість найчастіше є причиною гряди невдач у певного людина. Обряд захисту від заздрості проводиться в церкві.

Першим ділом купується 12 свічок, які ставляться перед 12 іконами. Серед них слід відзначити ті, які присутні в кожній церкві і перед якими свічки ставляться в обов'язковому порядку. Обов'язково ікона Трійці, Ісуса Христа, Богородиці, Іоанна Хрестителя, Архангела Михайла, Миколи Чудотворця. Решта 6 свічок ставляться перед будь-якими іншими іконами. Чоловік, який бажає захистити себе від заздрості і пристріту, повинен вистояти в церкві літургію і взяти просфору. Повернувшись додому, з'їсти половину просфори і запити її святої води. Після цього читається три рази молитва «Отче наш#187 - і спеціальна молитва від псування і пристріту на прийняття просфори, яка звучить наступним чином:

Господи Боже мій, нехай буде дар Твій святий і свята Твоя вода на відпущення гріхів моїх, на просвітлення розуму мого, зміцнення душевних і тілесних сил моїх, на здоров'я душі і тіла мого, підкорення пристрастей і немочі моїх з безмежного милосердя Твого молитвами Пречистыя Твоєї Матері і всіх святих Твоїх. Амінь.

Після цього необхідно взяти фотографію і покласти її на 90 псалом Біблії «Живі допомоги». На ніч з'їсти другу половину просфори і знову запити святою водою. Вранці дістати фотографію з Біблії і знову прочитати 90-й псалом.

Захист від пристріту і псування дітей

Фото - молитва від зла і псування

Набір для захисту дітей

Щоб захистити від пристріту і псування дітей, молитву читає один з батьків. Молитва для захисту від пристріту і псування дітей звучить так:

Милосердний Господи, Ісусе Христе, Тобі вручаю дітей наших, яких Ти дав нам, виконавши наші моління. Прошу Тебе, Господи, спаси їх шляхами, які Ти Сам знаєш. Збережи їх від вад, зла, гордості, і нехай не торкнеться душі їх ніщо противне Тобі. Але віру, любов і надію на порятунок даруй їм і так будуть вони у Тебе обраними судинами Духа Святого і так буде святий і непорочний перед Богом їхній життєвий шлях. Благослови їх, Господи, та прагнуть вони кожну хвилину життя своєї виконати волю Твою святу, щоб Ти, Господи, міг завжди бути з ними Духом Своїм Святим. Господи, навчи їх молитися Тобі, щоб молитва була їм опорою і потіха в горю і втіхою життя, і хай молитвою їх рятувалися і ми, їхні батьки. Ангели Твої та охороняють їх завжди. Нехай будуть діти наші чуйні до горя ближніх своїх і так виконають вони Твою заповідь любові. І якщо вони згрішать, то уподоб їх, Господи, принести покаяння Тобі, і Ти по своїй невимовної милості прости їх. Коли ж скінчиться їхнє земне життя, то візьми їх в Свої Небесні Обителі, куди нехай вони ведуть за собою інших рабів Твоїх вибраних. Молитвою Пречистыя Твоєї Матері Богородиці і Пріснодіви Марії і святих Твоїх (перераховуються всі святі сім'ї), Господи, помилуй і спаси нас, яко препрославленеси з Безначальным Твоїм Отцем і Пресвятим Благим Животворним Твоїм Духомныне, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Захист молитвою вдома

Фото - молитва від зла і псування

Обряд для захисту будинку

Захищати свій будинок необхідно щотижня, для чого знадобиться свічка з церкви. З запаленою свічкою обійти весь будинок за годинниковою стрілкою, читаючи молитву від псування і пристріту будинку:

Боже Спасителю наш, изволивший під покров Закхееву внити і порятунок тому і всьому дому того бывый, Сам і нині зде жити восхотевшия, і нами негідними благання Тобі і моління приносящия, від усякої шкоди виконай неушкоджені, благословляючи тих зде житло, і ненаветен тих живіт сохраняяй. Амінь

Після молитви всі кімнати квартири або будинку окропити святою водою.


Переглядів: 1489