» » » Приснився Бог до чого це, що означає в сні Бог

Приснився Бог до чого це, що означає в сні Бог

Зоряний сонник

Значення сну Бог:

Вам приснився Бог до чого це - над вами може взяти владу жінка.

Домашній сонник

Тлумачення сну Бог

Що означає уві сні Бог - великі внутрішні зміни-потреба в батьківській любові і одобреніі- застереження від помилок- допомогу у вирішенні проблеми-відчуття своєї єдності з усією життям.

Магічний сонник

Тлумачення сну Бог:

Вам приснився Бог до чого це - молитися Богу - до благополуччя життя. Якщо це молитва-прохання - то до конкретного вирішення ситуації наяву.

Сонник Катерини Великої

Що означає Бог:

Що означає уві сні Бог, божество - Бачити Бога уві сні - це, на жаль, не можна віднести до добрих предзнаменованіям- зверніть увагу на жінку, яка зараз поруч з вами-цілком імовірно, що вона деспотична і управляє вами, як хоче: нав'язує вам своїх друзів, розваги, які вам не цікаві, планує за вас ваше майбутнє (поруч з нею, зрозуміло) - проаналізуйте почуття, які ви відчуваєте до неї-хіба можна назвати ці почуття коханням- Ви бачите Бога і чуєте його голос - це сон-предупрежденіе- ви вже зробили або скоро зробите щось таке, що не дозволить вам називатися законослухняним громадянином- ви не зможете приховати свій проступок від влади- є й інше тлумачення сну: ваше здоров'я ухудшітся- зовсім близько від вас пройде смерть.

Сонник цілительки Килини

Що значить Бог у сні:

Вам приснився Бог до чого це, божество - Вас чекають швидке розраду і радість. У стані предсна зверніться до Бога зі словами подяки і любові.

Психоаналітичний сонник

Значення сну Бог:

Що означає уві сні Бог / Боги - див. Також Релігійні образи. 1. Якщо сниться Бог, значить, ми самі розуміємо, що наявна ще велика енергія. Ми єднаємося з усім людством, і тому у нас з'являється право на певний набір моральних переконань. У нас у всіх є потреба в любові та підтримки, які можна знайти тільки за допомогою розуміння свого дитинства. У сновидінні жінки, якщо вона бачить міфічних богів, це допоможе їй розпізнати і зрозуміти різні аспекти своєї особистості. У сновидінні чоловіки - він таким чином з'єднується зі своєю власною мужністю, з почуттям приналежності самому собі і іншому людству. 2. Потужні і сильні емоції, які ми іноді переживаємо, можуть бути пов'язані з нашої величезної дитячої потребою в любові і батьківському схвалення. Найчастіше ці емоції можуть бути персоналізовані і розпізнані в образах міфічних богів. Адоніс уособлює здоров'я, красу і самопоклоненіе. Аполлон - сонце, він вчив Хирона мистецтву лікування. Цікаво, що Геракл вчився майстерності лікування у Хирона, але коли ненавмисно вистрілив у Хирона, то не зміг його вилікувати. Єгова, в сенсі мстящего бога, звертає нашу увагу на негативну сторону влади. Марс як бог війни позначає енергію, яка необхідна для перемоги. Меркурій (Гермес) передбачає спілкування, часто чуттєвого толку. Він - покровитель магії. Зевс - король богів - уособлює батьківство в обох його значеннях - позитивному і негативному. 3. З духовної точки зору ми інформовані про найбільшу силі. Християнська віра належить одному Богу, однак вираженого в трьох іпостасях - Отець, Син і Дух Святий. Інші релігії віддають свої сили різним богам. Коли ми зростаємо щодо розуміння, то можемо оцінити значення обох вір і почати усвідомлювати Бога як усепроникаючу енергію.

Бог у сні: до чого, що означає-


Переглядів: 424