» » » Сонник Судний день, до чого сниться Судний день у сні бачити

Сонник Судний день, до чого сниться Судний день у сні бачити

Ісламський сонник

До чого сниться Судний день:

Судний день - він указує на попередження й застереження тому, хто його побачив, від гріха, який він намірився вчинити. Хто ж побачить, що воскрес із мертвих разом зі своєю дружиною, той є гнобителя. Якщо він побачить, що наблизився час його звіту перед Аллахом, то його сон вказує на те, що йому не цікаво чинити добро і що він не сприймає Істину і правду.

До чого сниться судний день - Хто ж побачить, що книгу його діянь у нього взяли з правого боку, той досягне благочестя, багатства і величі, а якщо побачить, що вона взята з лівої сторони, то він загине з - за гріха, бідності та потреби. І хто побачить, себе на Сірат (тонкий міст ведучий в Рай через Пекло) цілим і неушкодженим, той спасеться від труднощі, випробування і біди. Сказав Аллах: "І влаштуємо Ми Ваги вірні для Воскресіння з мертвих. Чи не буде ображена душа ні в чому". Якщо хто - то побачить у сні, ніби в якому - то місці настав День Воскресіння з мертвих, то в цьому місці для його жителів утвердиться правосуддя і там буде отмщен неправедним і сповниться перемога над кривдниками, тому що це - день розрізнення та правосуддя. Якщо хто - то побачить який - або ознака Години Воскресіння з мертвих: схід сонця із заходу або виходу земного чудовиська або Даджаля, або Яджуджей і Маджуджа, то, якщо він вчинив, підкоряючись Аллаху, Велик Він і Славен, то його сон - це блага звістка для нього, а якщо здійснював гріхи перед Аллахом або мав намір вчинити їх, його сон - це застереження.

До чого сниться судний день - Якщо хтось - то побачить у сні, ніби День Воскресіння з мертвих настав і він став перед Аллахом, то ця прикмета буде міцніше і надійніше, і правосуддя здійсниться швидше. Також сон про те, ніби могили розверзлися і небіжчики вийшли з них, вказує на те, що правосуддя восторжествує. Що побачив наступ Дня Воскресіння з мертвих під час війни - переможе. Якщо присниться Воскресіння з мертвих - це також означає, що потрібно здійснити подорож. Якщо хто - то побачить у сні, ніби він постав один або з ким - небудь іншим, то його сон говорить про те, що він несправедливий, бо сказав Аллах: "Зберіть тих хто тиранив, з їх товаришами ...". Якщо хто - то побачить у сні, ніби День Воскресіння настав і він пізнав його жахи, а потім побачив, ніби всі заспокоїлися і знову стало як колись, то це говорить про те, що від людей, від яких він не очікував, слідом за справедливістю послідує несправедливість.

До чого сниться судний день - Також цей сон говорить про те, що побачив його зайнятий вчиненням гріхів і пошуками незбутнього, відкладаючи покаяння або упорствуя у брехні, як сказав про це Аллах: "Якби вони були повернуті, то повернулися б до того, від чого їх утримували! Адже вони - брехуни".

Якщо кому - то присниться, ніби він близький до розплати, то його сон говорить про те, що він нехтує благом і відвертається від Істини зі словами Аллаха: "Наблизився до людей розрахунок з ними, а вони недбалі, відвертаються".

Якщо він побачить, ніби расплта з ним не сувора, то цей сон говорить про те, що дружина його шкодує, говорить про її праведності й істинності її віри. Якщо ж він побачить, ніби розплата з ним сувора, то його сон говорить про збиток, який він понесе, виходячи зі слів Всевишнього: "І Ми розрахувалися з ними сильним розрахунком". Якщо хто - то побачить у сні, ніби Аллах, судить його, поклавши всі його справи на ваги, і його добрі справи переважують недобрі, то він перебуває у великій покірності, і йому належить велика нагорода від Аллаха, а якщо недобрі справи переважують добрі, то справи його віри жахливі.

Якщо ж побачить, ніби ваги в його руках, то він на правильному шляху, бо сказав Всевишній: ".... І звели разом з ними писання і ваги ....". Також якщо хто - то побачить у сні, ніби ангел вручив йому книгу і сказав: "Читай", То якщо він праведний, придбає радість, а якщо ні - його справа жахливо, бо сказав Аллах: "Прочитай твою книгу!". Якщо кому - то присниться, ніби він на Сірат, то він твердий у своїй вірі, а якщо побачить, ніби він залишив Сірат, Терези і Книгу і плаче, то є надія, що, якщо побажає Аллах, йому буде полегшення в світі іншому.

До чого сниться Судний день - тлумачення по днях тижня


Переглядів: 213