» » » Як почути Бога у сні

Як почути Бога у сні

На превеликий жаль, сатані найпростіше обдурити нас з Вами у сні, коли від людини відходить завжди чуйний частина нашого духу людського. Як же відрізнити сон, який подарував Господь Бог, від того, який походить від віковічного противника Божого- Відносно снів Біблія говорить, що Господь їх посилає і буде посилати надалі до самого Свого пришестя. Показані в Біблії і численні приклади пророчих снів. Але в той же час Біблія через пророків говорить про те, що більшість снів є помилковими і відводять від Бога (Іер.23: 27-33- 29: 8,9- Зах.10: 2).

Біблія нам являють чудовий характер Божий і Його незбагненну Любов. З Біблії ми знаємо, що Бог НІКОЛИ не говорить ЗРЯ, Він ЗАВЖДИ гранично конкретний і навіть викриває нас з Любов'ю. Любов Божа - це ЄДИНЕ, що дуже важко підробити сатані. Адже у сатани і характер, протилежні Божому! Зі снів від Бога, які описані в Біблії, ми з Вами можемо винести деякі закономірності, поминаючи про те, за яких обставин вони снилися і кому. Також беручи до уваги істотний часовий розрив між біблійними часом і сучасністю, а також той факт, що людина змінюється, але Бог Один і Той же. До того ж той незаперечний факт, що ми з Вами живемо в самий останній час історії покаліченою гріхом Землі.

Будемо також пам'ятати, що Бог набагато більше і значно частіше повідомляє щось суттєве нам з Вами все-таки в стані неспання. Як же на підставі вищевикладеного ми з Вами можемо безпомилково заявляти про те чи іншому сні, чи від Бога він!

Які основні обов'язкові ознаки сну від Бога-

1. Сон від Бога - це сон, пронизаний Божої Любов'ю, незважаючи на те, ЩО Бог хоче сказати або показати. У такому сні переляк може бути від споглядання величі Божого і Його безмірної Любові і усвідомлення своєї гріховної сутності перед лицем святості. Його ЗАВЖДИ відрізняє гранична ЯСНІСТЬ і виразність того, що відбувається. Сни від Бога вкрай рідко бувають тривалими за часом. Вони ЗАВЖДИ прості та ясні.

2. У сні Господь НІКОЛИ НЕ підноситься того, кому посилає сон, над іншими, щоб уникнути зростання людини у своєму зарозумілості і гордині. Ця обставина ПРЯМО протилежно снам від сатани, в яких сновидець займає особливе, ВИСОКУ, положення. Якщо Йосипу Бог показав подібні сни, то вони говорили виключно про далеке майбутнє і не вплинули згубно на характер Йосипа.

3. Сон від Бога строго відповідає Священному Писанню. Останнім часом Господь буде попереджати про певні загрози та про те, як і коли треба діяти. Щоб не було сумнівів, Господь вкаже людині конкретне знамення для початку дій і, швидше за все не одній людині. При цьому жахливі сцени катастрофи не будуть виробляти гнітючого враження, бо людина оповитий Божественною Любов'ю, яка перекриває весь жах споглядаємо.

4. Бог посилає уві сні КОНКРЕТНЕ повідомлення людині ОСОБИСТО, або для передачі іншим, а не розмиті сцени того, що має статися відповідно до Письмом, і які спрямовані на безглузде залякування людини. Конкретність сну дозволяє дати сну єдино вірним КОРОТКИЙ НАЗВА, в якому відбивається суть сну. Назва дається Святим Духом Божим.

5. Сон від Бога людина запам'ятовує в найдрібніших деталях. Ніколи Бог не принижує людину уві сні повідомленням банальностей. Повторення снів Богом - це подія виняткова і має бути досліджено на предмет джерела сну через ЗНАМЕННЯ. Господь обов'язково підтвердить сон від Нього. Якщо НЕ ПІДТВЕРДЖУЄ - значить, ЗАПЕРЕЧУЄ.

6. У сні, який посилає Бог, цитати з Писання використовуються досить рідко і лише для відкриття їх більш глибокого розуміння. Тоді й весь сон присвячений ТІЛЬКИ цьому.

7. У сні від Бога цитати з Біблії не використовуються як в поганій проповіді для надлишкової ілюстрації достовірності того, що повідомляється. Цим способом користується сатана, який краще нас з Вами знає Біблію. Господь виходить з того, що сновидець знає Біблію. А якщо не знає, то й цитати ні до чого.

8. Після сну, отриманого від Бога, людина виконаний Святого Духа, що проявляється в заспокоєнні і спокої ПОЗА залежності від вмісту сну. Стан страху після пробудження - явна ознака сну від сатани. Безглуздо солодке стан після спілкування з дияволом можна відрізнити від стану сповненості Святим Духом Божим в результаті особистого досвіду спілкування з Богом. Важливо відзначити, що відмінною ознакою цих станів є Любов від Бога до інших, а не тільки до себе, як після снів від сатани. Хочеться іноді плакати, але тільки від Любові до Бога і іншим, а не тільки до себе.

9. Більшість снів Бог посилає для людини ОСОБИСТО для його викриття і зростання в праведності. Коли сни про ІНШИХ перевищують кількість снів про СЕБЕ, то це явна ознака снів від сатани. Бо Бог спочатку навчає людину бачити сни про духовний стан сновидіння, щоб він навчився відрізняти сни від Бога від інших снів. Тільки коли людина навчиться цьому, Господь буде давати сни для ІНШИХ. Однак співвідношення снів для ВНУТРІШНЬОГО вживання ЗАВЖДИ буде перевищувати кількість снів для ЗОВНІШНЬОГО вживання.

10. На запис сну для повідомлення іншим Бог дає спеціальне повеління і допомагає описати сон, навіть якщо він начисто забутий. Це Господь робить для виховання слухняності. Повеління звучить ЯСНО і з вимогливістю Отця до улюбленому чаду Своєму. Іноді Дух Святий спонукає ділитися сном з іншими. Однак для цього потрібно отримати від Бога ЗНАМЕННЯ. Подібно до Гедеона, навіть НЕ ОДНЕ! Це підтвердження знаменням заодно буде підтвердженням Божественного джерела сну.

Це ОСНОВНІ ознаки, загальні для ВСІХ снів від Бога. Є безліч і специфічних. Таких, як неземна музика, неземні кольори та інше. У нашому світі, де править сатана, життєво важливо навчитися відрізняти сни від Бога від інших снів. Деякі вразливі люди приймають ВСЕ сни на біблійну тематику, як мають походження від Бога. Насправді такі сни дуже рідко. Самовільне записування своїх снів примушує сновидца поклонятися їм як ідолу. Саме цього і чекає сатана, який безперервно постачає сновидца чудовими снами. Подібно до того, як харизмати, та й інші вразливі люди, що називають себе віруючими, приймають будь дух, як неодмінно Дух Святий, або будь-яке диво як виключно Боже, так і прийняття будь-якого сну за сон від Бога абсолютно необгрунтовано, бо Сам Христос попереджає нас з вами про те, що сатана сотворить великі ознаки, щоб ОБМАНУТИ навіть ВИБРАНИХ. Ніколи не можна забувати про це попередження. З іншого боку, треба уважно і з молитвою досліджувати сон людини, яка заявляє, що його сон від Бога. Інакше ми з Вами можемо дійсно пропустити Боже попередження. Якщо виникає колізія, то треба просити про знаменитий. Але просити НЕ ВГОЛОС, бо сатана може нам подарувати таке знамення! Будьте прості як голуби і мудрі як змії. Ця рада Христа на всі часи до Його швидкого пришестя. Не будемо забувати про нього!

Хай благословить нас з Вами Господь і збереже! Амінь.

До чого сниться - тлумачення по днях тижня


Переглядів: 215